top of page

FARBANJE I OBLIKOVANJE OBRVA SA KANOM ILI FARBOM

oblikovanje obrva kanom

Kana je biljka čije dejstvo će obrvama dati potpuno prirodan izgled i boju, a Vas osloboditi svakodnevog stresa prilikom crtanja obrva! Efekat traje i do 4 nedelje. Postoji šest boja kane. Kana je prirodna biljka koja boji dlaku, a može obojiti i deo gde vam fali obrva i vizuelno napraviti oblik. Kanu možete raditi i preko drugih tehnika. Ova tehnika je potpuno prirodna i idealna ako želite prirodan izgled obrva.

Farbanje obrva se može vršiti na dva načina tehnikom farbanja dlačica i tehnikom farbanja dlačica i kože obrva kanom ili farbom za obrve i trepavice, različitim nijansama (po izboru). Pre farbanja (ukoliko se farba i koža obrva), radi se piling kože kako bi se uklonile mrtve ćelije epitela, a kako bi se farba što duže zadržala na koži. Nakon toga, odreduje se oblik po kome će se koža farbati. Farba se nanosi i na kožu i na dlaku obrve.

Takodje, obrve možemo farbati i sa posebnom farbom za obrve, koja daje samo blagu popunjenost obrvama. Savetuje se onima koji imaju svetliju dlaku.

BROW LIFT (LAMINACIJA OBRVA)

brow lift

Laminacija obrva je za razliku od procesa tetoviranja obrva i trajne šminke, potpuno bezbolna metoda, koja će učiniti da obrve izgledaju lepo i negovano, sam proces traje oko 45 minuta, a efekat i do 45 dana.

Sama procedura laminacije obrva, radi se uz pomoć supstance, koja se nanosi na obrva, zahvaljujući kojoj, dlačice obrva postaju zdravije, poslušnije, lepše i pravilnijeg oblika. Procedura se obavlja u tri različite faze i prosečno trajanje tretmana laminacije obrva je sat vremena.

Nakon potupka laminacije, obrve će ti biti poslušnije i deblje i kretaće se u samo jednom smeru, a asimetrične obrve biće ujednačenije.

bottom of page