top of page

FARBANJE I OBLIKOVANJE OBRVA SA KANOM ILI FARBOM

Kana je biljka čije dejstvo će obrvama dati potpuno prirodan izgled i boju, a Vas osloboditi svakodnevog stresa prilikom crtanja obrva! Efekat traje i do 4 nedelje. Postoji šest boja kane. Kana je prirodna biljka koja boji dlaku, a može obojiti i deo gde vam fali obrva i vizuelno napraviti oblik. Kanu možete raditi i preko drugih tehnika. Ova tehnika je potpuno prirodna i idealna ako želite prirodan izgled obrva.

Farbanje obrva se može vršiti na dva načina tehnikom farbanja dlačica i tehnikom farbanja dlačica i kože obrva kanom ili farbom za obrve i trepavice, različitim nijansama (po izboru). Pre farbanja (ukoliko se farba i koža obrva), radi se piling kože kako bi se uklonile mrtve ćelije epitela, a kako bi se farba što duže zadržala na koži. Nakon toga, odreduje se oblik po kome će se koža farbati. Farba se nanosi i na kožu i na dlaku obrve.

Takodje, obrve možemo farbati i sa posebnom farbom za obrve, koja daje samo blagu popunjenost obrvama. Savetuje se onima koji imaju svetliju dlaku.

BROW LIFT (LAMINACIJA OBRVA)

Laminacija obrva je za razliku od procesa tetoviranja obrva i trajne šminke, potpuno bezbolna metoda, koja će učiniti da obrve izgledaju lepo i negovano, sam proces traje oko 45 minuta, a efekat i do 45 dana.

Sama procedura laminacije obrva, radi se uz pomoć supstance, koja se nanosi na obrva, zahvaljujući kojoj, dlačice obrva postaju zdravije, poslušnije, lepše i pravilnijeg oblika. Procedura se obavlja u tri različite faze i prosečno trajanje tretmana laminacije obrva je sat vremena.

Nakon potupka laminacije, obrve će ti biti poslušnije i deblje i kretaće se u samo jednom smeru, a asimetrične obrve biće ujednačenije.

bottom of page