top of page

SVILENE TREPAVICE 1:1

Svilene trepavice su jedna od metoda nadogradnje trepavica kojom se dobija volumen i dužina trepavica. Princip nadogradnje trepavica se zasniva na lepljenju veštačkih dlaka. Pored raznih kozmetičkih tretmana i nege lica nadogradnja trepavica je zauzela važno mesto u svemu tome uz pomoć koje se brzo i efikasno dolazi do dugačkih i gustih trepavica.

​Svaka veštačka dlaka se lepi na svaku pojedinačnu prirodnu dlaku. Kako prirodne trepavice ne bi bile preteške s nadogradnjom, veštačke dlake trebaju biti što laganije. Po težini one su malo deblje od prirodne dlake. Poseduju visok sjaj, tanke su i nalik prirodnim i odatle naziv svilene trepavice. Njima se postiže efekat gustih, dugih i crnih trepavica.

RUSKI I MEGA VOLUMEN

Nadogradnja trepavica metodom ruski volumen je metoda gde one postaju veće i gušće, više nego što što bi se dobile drugim metodama. To je najnovija procedura povećanja trepavica gde se na jednu dlaku dodaje više ekstenzija, odnosno lepi se više veštačkih trepavica koje imaju pojačan efekat. One su vrlo lagane i tanke, a to daje pojačan volumen.

Kod ovog tipa nadogradnje trepavica mogu se koristiti različite dužine ekstenzija, a razlika se ogleda u volumenu i dužini. Mogu biti različite a najčešće su to 2D, 3D, 4D, 5D, 6D , što predstavlja broj trepavica koje se nanose istovremeno.

​Mega volumen je gušći od ruskog volumena. Počev od 8D do 16D pa i više, daje veliku gustinu prirodnim trepavicama i dramatičniji look. Preporučuje se tamnoputim i tamnokosim klijentima kao i klijentima koji žele da izgledaju atraktivnije.

LASH LIFT + BOTOX

Lash lift postaje sve popularnija metoda i to je tretman kojim uvijamo svoje prirodne trepavice. Ovaj postupak se koristi za one koji ne žele da nose šminku, ili nekoga čije su trepavice velike ili prekratke i žele da ih podignu, ili nekoga ko ne želi da stavlja ekstenzije.  Tretman je pogodan i za ravne trepavice, koje idu na dole, jer samim postupkom lash lifta one se uvijaju i izgledaju kao da su se uvile uvijačem. Postupak je vrlo jednostavan i tretman traje otprilike sat vremena, a efekat traje 4-6 nedelja, zavisi od rasta prirodnih trepavica. 

​BOTOX trepavica je poseban korak u lash liftu.  On predstavlja posebnu revolucionarnu kremu. Primenjuje se nakon podizanja i laminacije, ubrzava samu obnovu prirodne dlake i za određeno vreme postižu se duže, gušće i zdravije trepavice. Sam botox se ne ispira iz dlake, sadržava se, upija, hidrira i hrani dlaku. 

bottom of page