top of page

RF ZATEZANJE I OBLIKOVANJE TELA

RF tehnologija omogućava zatezanje kože i tretmane:

Lica

Obraza

Ramena

Celulita

Stomaka

Zadnjica

Leđa

Nogu

RF zatezanje tela

Elektrode se koriste za emitovanje električne energije visoke frekvencije do kože i potkožnog tkiva. RF tehnologija efikasno tretira celulit istovremenim toplotnim delovanjem dubokih i površnih slojeva masnih naslaga, i kombinovanjem dvostrukog efekta monopolarne i bipolarne RF u jednom aplikatoru.
 

  • Bezbolni tretmani – tehnologija fokusira RF najnižu potrebnu energiju i izbegava i onemogućava bilo kakav neprijatan osećaj bola.

 

  • Lečenje površnih i dubljih slojeva kože sa masnim naslagama istovremeno – sofisticirani algoritmi za kontrolu elektrode omogućavaju različite tretmane i trenutne izmene polariteta a varijabilna energija se usmerava na različite slojeve masnih naslaga sa klinički vidljivim rezultatima već od prvog tretmana.

 

  • Selektivno zagrevanje masnog tkiva – RF tehnologija selektivno usmerava energiju na masno tkivo i izbegava zagrevanje drugih tkiva.

 

  • Nema nepotrebnog hlađenja kože –   RF sistem je sofisticiran i konfigurisan da kontroliše terapijske algoritme čime se eliminiše potreba za hlađenjem i omogućava efikasnije lečenje i tretmane najmanjom energijom.

 

  • Nekoliko tretmana-RF tehnologija fokusiranom energijom postiže bolje i brže kliničke rezultate.

 

  • Eliminiše potrebu za drugom tehnologijom svetlosti –   se primenjuje na sve tipove kože i boja.

ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE RUKU I KOLENA

rf zatezanje

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmladjivanje lica i tela. Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije.

​Postupak je bezbedan,bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Aplicira se gel preko tretirane regije i malom sondom se vodi po površini odabrane regije uzrokujući toplotu.

​Procedura traje 30 minuta ili više zavisno od površine koja se tretira. Ne daje nikakva neželjena dejstva niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana tako da se možete slobodno i komforno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

bottom of page