top of page

P5 TRETMAN TELA

P5 MASAŽA ZA MRŠAVLJENJE

​Idealan tretman za mršavljenje celog tela, kombinacijom masaže i originalnog pakovanja sa moćnim aktivnim sastojcima za topljenje masnih naslaga, pokretanje metabolizma, intenzivne drenaže, rezultati vidljivi nakod samo 4 tretmana. Gubi se u obimu stomaka, kukova i ruku. ​

SCULPT ZONE

TRETMAN ZA STOMAK-ZADNJICU -BUTINE

Intezivni ciljani tretman za stomak, zadnjicu i butine u bori protiv viška masti i celulita i njihovo uklanjanje u  rekordnom roku. Bilo sa brzim tretmanom ili intezivnim programom, dobičete vidljive rezultate mršavljenja : stesane  obline, smanjen celulit, gubitak centimetara.

* Gubitak centimetara  izmeren na 19 žena  koje su primile 4 tretmana u 2 nedelje. Dobijene prosečne vrednosti.

MORPHO DESIGNER

 SAVRŠENI TRETMAN ZA TELO
 

Za jedan sat do izvajanog tela.

Ovaj inovativni tretman za telo nudi celokupno  iskustvo kombinovanjem tri glavne estetske  akcije u samo jednom tretmanu: oblikovanje, čvrstinu i savršen izgled tela. Nakon  glatkog pilinga, masaže oblikovanja i pročišćenja vaše telo postaće  izvajano  kao “figura iz snova”  i izgledaćete savršeno.

MADEROTERAPIJA

Cilj ove aplikacije je eliminacija toksina koji se skupljaju u različitim delovima tela kao što su kukovi, noge, bedra ili stomak. Ova vrsta masaže aktivira mikrocirkulaciju u tretiranoj oblasti, a takođe eliminiše zadržavanje vode, masti i ostalih štetnih ćelija u tretiranim delovima tela. Takođe se koristi za oblikovanje i učvršćivanje zadnjice.

Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za:

  • Oblikovanje struka

  • Eliminaciju sedalnog dela na bokovima

  • Definisanje nogu

  • Zatezanje butina i nogu

  • Smanjenje obima struka

  • Definisanje ruku

bottom of page