top of page

MEZOTERAPIJA
(BEZ IGALA)

​ŠTA JE MEZOTERAPIJA?

   Ovo je efikasna, medicinska metoda kojom se aktivne supstance aplikuju u srednji sloj kože poznat kao mezoderm. „Kokteli“ koji se „ubacuju“ pod kožu određuju se po strogim pravilima – prema stanju koje se tretira, mestu i efektu koji se želi postići. Mezoterapijom se uklanjaju bore lica i ruku, akne, rozacea, ožiljci, strije, kapilari i pege.

mezoterapija

ZAŠTO NO NEEDLE MEZOTERAPIJA?

   Zato što je mezoterapija bez igala (mezoporacija) apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji za osobe koje zbog straha od igle izbegavaju klasičnu mezoterapiju. Mezoporacija je proces koji omogućava unos aktivnih materija u tkivu na dubinu ekvivalentnu mezoterapijskim injekcijama. Korišćenjem ove metode tretiramo probleme opuštene kože, bora, fleka.

KAKVE EFEKTE MOŽEMO DA OČEKUJEMO OVIM TRETMANOM?

      U toku klasičnih bioloških tretmna svega 10% akvitne supstance koju koristimo u radu može da dopre do dubljih slojeva kože te su svi efekti samim tim ograničeni. Slična situacija je i sa primenom krema i preparata koje svakodnevno koristimo u kućnoj nezi. Mezoterapija bez igle omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu(hajaluron,kolage,lifting faktori) poveća sa 10% na fantastičnih 90% na dubini prodiranja od 1 cm i 65% na dubini od 6 cm, što nam daje ogromne mogućnosti kod tretmna lica.

bottom of page