top of page

ALPHA OXY KAPSULA

ALPHA Ultra Slim Oxygen kapsula je idealno dizajniran aparat koji obezbeđuje brzo i zdravo gubljenje kilograma uz detoksikaciju organizma.

​Efekat tretmana u kapsuli je dodatno pojačan medicinski čistim kiseonikom od 99%.

​Alpha kapsula obezbeđuje tretmane uz potpuno relaksiranje:

– Vibromasažni krevet obezbeđuje potpuno relaksiranje tokom tretmana. Sami podešavate oblik i snagu talasa koje obezbeđuju dva snažna motora i tako dovodite stanje svoga tela u opušteni i relaksirajući položaj. Intenzitet vibracija možete sami podešavati tokom tretmana.

alpha oxy kapsula

– Muzika dodatno obezbeđuje ugođaj i maksimalno opušta telo i duh ćime se omogućava što veći efekat tretmana u kapsuli. Muziku možete sami podešavati tokom tretmana.

– Ventilacija sa spoljne strane povećava ergonomiju i komfor prilikom tretmana, omogućujući lagano i prijatno hlađenje Vašeg lica. Time se izbegava subjektivni doživljaj visoke temperature kojoj je izloženo telo unutar kapsule. Ventilacija se podešava i prilagođava svakome pojedinačno.

​Uz standardni gubitak težine, u kapsuli se postižu i sledeći efekti:

– toniranje. podizanje i učvršćivanje kože
– efikasniji rad bubrega i jetre uz eliminaciju toksina iz tela
– stimulacija i ubrzavanje metabolizma 
– bolja cirkulacija, zdravija koža i tkivo, razvoj novih ćelija, veće sagorevanje i potrošnja kalorija
– Anti Aging 
– hiper pigmentacija, staračke pege, stvaranje kolagena, stimulacija elastina

OGRANIČENJE

​Bez odobrenja lekara, kapsulu ne bi trebali koristiti osobe sa visokim krvnim pritiskom (iznad 200/115), srčanim komplikacijama, plućnom hemoragijom ili reumatskim artritisom.

EFEKAT TOPLOTE

Ne postoje dva fizički ista tela pa je potrebno svakom telu pojedinačno odrediti koji je to efektivan odnos temperature i redukcije kilograma.

Upravo Alpha kapsula omogućava da svako od nas, pojedinačno i nezavisno od drugih i njihovih iskustava, sam odredi visinu temperature sa kojom će doći do željenog efekta.
Baš iz tog razloga što ista visina temperature različito reaguje na različite ljude, Alpha kapsula obezbeđuje mogućnost izbora temperature u veoma širokom rasponu od 20C do čak 80C.

U početnim tretmanima preporučuje se niža temperatura (najčešće oko 60C) i da se onda povećava prema pojedinačnim potrebama i mogućnostima podnošenja tako visokih tempratura.
Prema svetskim istraživanjima, najveća proizvodnja znoja kod ljudi se postiže na temperaturi od 55 do 65C.

Alpha Ultra Slim kapsula je tako dizajnirana da obezbeđuje ravnomernu cirkulaciju toplote unutar kapsule. Suva toplota u kapsuli dovodi do podizanja temperature tela, proširuje krvne sudove i povećava cirkulaciju tako da zbog ležećeg položaja u ovako dizajniranoj kapsuli krv uspeva da ravnomerno hrani sva tkiva u organizmu.

Termalna suva toplota u kapsuli dovodi do brže cirkulacije, detoksifikacije i čišćenja, kao i do veće efikasnosti kardiovaskularnog sistema i bržeg metabolizma (6% na svakih 1C temperature tela).

bottom of page